Tuesday, January 6, 2009

- Waiting for the perfect wave -

9 comments:

maano said...

kerrassaan upeita kuvia :)

Jutta said...

Hmmm... mahtaakohan se tulla? Hieno tunnelma näissä kuvissa.

Jostain syystä blogilistalla suosikeissa ei sinun linkkisi toimi (siis dreamcatcher photos). Näen jos olet päivittänyt, mutta linkki ei vie mihinkään. Onkohan muilla vastaavia ongelmia vai ryttyileekö vain minulle?

ninni said...

Kerran seurasin Irlannissa vastaavanlaista tyyppiä - tuli rannalle ja alkoi lautoineen tuijottamaan merta aivan kuten sinun kuvassasi, puolisen tuntia tuijotti ja odotti sitä aaltoa, ja lähti pois :-) Ei vissiin aallot tyydyttäneet kun ei edes varpaitaan kastellut.

KooTee said...

Mainio kuva taas. Tuo päähenkilö tekee tietysti tehtävänsä, mutta nämä pehmeät rärisävyt ja nuo erillaiset väritasot ovat myös hienot. Hyvä kokonaisuus.

Sari said...

Moi Maano ja kiva nähdä sua täällä! Ja kiitos paljon, matkalla oli kyllä paljon nähtävää ja kuvattavaa ;-)

Moi Jutta. No voihan kökkö! Mikähän siinä blogilistalla mättää tän mun blogin kanssa?

Moi Ninni. Siis näitä surfareita oli aivan mieletön määrä joka ikisellä rannalla, joissa kuljeskeltiin. Tämä häiskä kyllä pujahti pian veteen ja oli hauska katsella, kun pitkään odottivat siellä vedessäkin niitä KUNNON aaltoja tulevaksi.

Moi KooTee ja kiitos. Joku näissä surfareissa kiehtoo. Niin ylväinä merta mittailevat ja ei voi kun ihailla moista taiturointia meren voimia vastaan. En pystyis itse moiseen.

M'man said...

Kavaisin aikaisemmin tanaan, mutten kerennyt jattamaan puumerkkiani. Eli takaisin taalla sanomassa, etta nama kolme uusinta kuvaasi ovat pysayttavia. Aivan ihania savyja, utuisuutta joista pidan kovasti! :)

Mukavaa viikonloppua suuntaasi!

Sari said...

Moikka M'man. Kiva nähdä suakin täällä taas! Ja kiitos, maisemat olivat kyllä upeat ja ihan jo luonnostaankin tuollaiset utuiset, irtohiekka pöllysi joka puolella, johtuen kai kovasta tuulesta. Samoin viikonlopputerkut sinne suuntaan!

Anonymous said...

Lonely Rider!:) Hieno kuva!

Sari said...

Kiitos Lasse, aika yksinäiseltä tosiaan näyttää kuvassa, mutta jos olisin liikauttanut kameraa vähän oikealle, sieltä olisi paljastunut muutama muukin wave rider aaltojen keskeltä...