Sunday, January 18, 2009

- Painted Ladies -

5 comments:

Jutta said...

Hih, mahtava kuva ja kontrasti! Talot on aivan kuin kiiltokuvalähiöt amerikkalaisissa elokuvissa... Mitä nyt pari pilvenpiirtäjää taustalla :)

KooTee said...

Mielenkiintoinen. Tele on vetänyt kasaan, onko paljonkin etäisyyttä tuohon taustalla olevaan alueeseen?

Sari said...

Moi Jutta ja kiitos, nämä talot on yhdet San Franciscon kuvatuimmista ja laitoin nyt kuvan tännekin, vaikka on tainnut jo kummitella toisessakin blogissani ;-)

KooTee. Pitkällä putkella tosiaan nappasin kuvan, sillä lyhyellä putkella ei näkymä ollut oikein minua miellyttävä. On noihin taustalla oleviin taloihin jonkun verran matkaa. Halusin saada tuolla talojen edustalla olevat autot ja kävelevät ihmiset piiloon ja tämän kuvan otin ihan nurtsialueen yläreunasta. Sai siinä jonkun aikaa siltikin sihdata, ettei näkynyt muita valokuvaavia turisteja kuvissa... ;-)

Jutta said...

Aa, no ajattelinkin että ovat jotenkin tutun näköisiä. Hienoja ovat nuo Chinatown-kuvatkin. Minulla matkakuume sen kun vaan nousee...

Sari said...

Joo, ovat olleet näkyvillä leffoissakin ja tietty postikorteissa ja kalentereissa. Chinatown oli mun lempparipaikka San Franciscossa ja kuvia sieltä tulee lisää... Ahaa, matkakuume kasvaa, oletko menossa tuonne suuntaan? Jos, niin mä annan mielelläni matkavinkkejä, jos tarvista... ;-)