Tuesday, February 10, 2009

- Was it really December? -

11 comments:

Angel said...

I love the depth of the image. Great photo!

KooTee said...

Kaunista, tuo keltainen lehtien väri toistuu hauskasti tuolla taustan raidoissa.
MUTTA.... onko jo liikaakin softausta,
kysyy nimimerkki "epätietoinen" ;)

Sooloilija said...

Tuolla haluaisin kävellä..

Maria said...

Nämä kuvat saavat aina hengästymään... :)

Sari said...

Hi Angel and thank you for your comment! It's always nice to have new people visiting here!

KooTee. Kiitos, keltaista tosiaan on ja sitä plus vihreää vähän vahvensin Photarilla, ja noit reunoja tosiaan pehmensin, eli sekö osa menee jo sit vähän överiksi? Muuttuuko liian postikorttimaiseksi? Kerro miulle, minä en ole tätä muuten juuri kopeloinut, eli kuva on noin utuinen, kun mulla oli aukonkoko muistaakseni F5.6 ja tähtäsin noihin maassa oleviin lehtiin...

Sooloilija, juu tuonne tahtoisin takas minäkin... ;-)

Maria, kiitos sinulle kauniista sanoistasi, olen otettu, jos kuvilla on tuollainen vaikutus... ;-)

KooTee said...

Sari, nimenomaan reunojen osalta softaus on aivan turhaa, koska terävyysalue on jo muutenkin aukosta johtuen suppea.
Tuo tarkennus on ihan oikein tehty maassaoleviin lehtiin. Kaunishan kuva on, mutta makuuni hiukan liian sokerinen. Nämä ovat täysin makukysymyksiä.

Sari said...

Ok, tuon halusinkin tietää, että toimiiko tuo pehmennys kuvan osalta. Noit reunoja kun voi säätää, muttei tuota kuvaa juuri tuon terävämmäksi saa. Kiitos tästä kommentista ja niinhän se on, että makuasioista ei voi kiistellä. Mut olet myös oikeassa, toi reunojen pehmentäminen on vähän riskaabelia, se tekee kuvasta aina vähän sokerisemman... ;-) Mukavaa viikonloppua ja hyvää ystävänpäivää!

KooTee said...

Hyvää ystävänpäivää myös sinne päivän kotimaahan.

Sari said...

Kiitos ;-)

ninni said...

Hei, myöhäiset ystävänpäivätoivotukset myös täältä nukkuvien puolueesta. Kuten huomaat, olen herännyt ainakin vähäksi aikaa ja yritän katsella läpi kaikkea mistä olen jäänyt paitsi.

Omaa päivän kuva sarjaa kyllä jatkan ja päivittelen niitä blogilleni muutaman päivän välein, ja luen kaikki saamani kommentit ollen niistä erittäin iloinen ja kiitollinen. En vain ole viime aikoina jaksanut itse kirjoittaa yhtään mitään, en ole vastannut kommentteihin enkä ole kommentoinut itsekään. Toivottavasti jaksat silti käydä vierailulla. Aika ajoin heräilen kuten nytkin ;-)

Sari said...

Moi Ninni ja kiitos sinulle ystävänpäivä-toivotuksista.

Minulla on ollut vähän sama vika viime aikoina, toisiin blogeihin kommentoinnin ja omien blogien kommenttilootan seuraamisen kanssa on ollut vähän niin ja olen jossain keväthorroksessa kai itsekin täällä.

Mutta koetan parantaa tapani ja taidanpa piipahtaa sinunkin blogissasi hetimiten ;-)