Tuesday, February 3, 2009

- The Streets of San Francisco -

9 comments:

KooTee said...

Mistä tämän kuvan olet ottanut, melko korkealta ainakin?

HUOM! Riippuliitäjän kuvahttp://kooteenkuvajaisia.blogspot.com/2009/02/kuulento.htmlni ei ole otettu Karstulassa vaan Tuusulanjärven jäältä;)
Kommentissani mainitsin kyllä, että Karstulassa näitä on lennellyt kaksin kappalein kesällä. No, samanlaisia ne ovat molemmissa paikossa =D

Jutta said...

Ompa jotenkin epätodellinen kuva. Ihan ihmeellisesti kasvaa nuo puut tuossa, niinkuin olisivat sammalmättäitä.

Sari said...

Moi KooTee. San Franciscossa on ihan valtavat korkeuserot ja tiet nousevat ylös usein TODELLA jyrkkinä, niin jyrkkinä, että siinä jo miltei uhataan painovoimaa. Ai sori, mä luin jotenkin huonosti sen sun kuvauksesi siitä valokuvasta. Mutta oli otettu mistä tahansa, niin hyvältä näytti.

Moi Jutta. Enpä muuten ajatellutkaan, et noi puut näyttäisivät sammalmättäiltä, mutta nyt kun sanoit, niin kyllä vähän näyttävät ;-)

Helena said...

Ihania kuvia taas kaikki. Etenkin tuo vesiputous ja penkki ovat tosi kauniita. Minusta nämä ovat persoonallisempia kuin Chase Images-blogin kuvat, jotka löysin vasta äsken. Ja nyt vasta tajusin, mistä tuo dreamcatcher tulee, vaikka meillähän roikkuu sellainen makuuhuoneen seinällä. Tyylikäs nimivalinta. Itse aloin skannailla vanhoja mustavalkokuvia, kun sain uuden skannerin. Näissä sinun kuvissasi on myös jotain nostalgista tuon usvaisuuden ansiosta.

Sari said...

Kiitos Helena. Vesiputouskuvia tuli otettua enempikin, saatan laittaa niitä tänne jossain vaiheessa lisää. Mä kävin uteliaana jo heti kurkkaamassa ton mainitsemasi blogin ja ihan kauniita kuviahan sielläkin oli, mutta kiitos sinulle kehuista ;-) Dreamcatcher nimi täs blogissahan tulee tosiaan intiaanien aikoinaan käyttämistä unisieppareista, joiden uskotaan saalistavan ne pahat unet pois. Ja meillä on noita useampiakin, tytärkin on tehnyt yhden itselleen kerhossa. Bannerissa kuva yhdestä sellaisesta. Täällä tietty näitä on paljon tarjolla, kun ollaan entisillä intiaanien asuinsijoilla...

M'man said...

Hauskastai 'sammalmatas' puut kasvavat talorivien valista. Vahan kuin naita taivaasta helikopterista otettuja kuvia :(esim. tama http://www.yannarthusbertrand2.org/ )

Mukavaa viikkoa sulle !

Sari said...

Kiitos M'man. Käynpä heti kurkkaamassa tuon antamasi linkin kuvia ;-)

Mukavaa viikkoa sinullekin!

ninni said...

"Sammalmättäät" näyttävät tosiaan pehmeiltä. Kiva, vaaleansävyinen hyvänoloinen kuva suurkaupungista.

Sari said...

Kiitos Ninni, sammalmättäät hymyilyttää... ;-)