Friday, November 21, 2008

- And those heart-patterned curtains -

6 comments:

KooTee said...

Tämä kuva taiitaa olla jo pirtin puolelta ;)
Kivasti varjotkin kehystävät kuvaa.
Et ole vaivautunut oikisemaan kaltevuutta shopprilla?

Sari said...

Ei, kyllä tämä on otettu ulkoa. En ole oikaissut, kun en enää muista, kuin se tehdään ja olen niin laiska, enkä jaksanut lähteä kirjaakaan plaraamaan... Vinkkejä?

M'man said...

Kaikkea sita nayttaa pystyvan shopparilla tekemaan. Kooteen kommentiin viitaten siis. Etta oikeaisemaan kuviakin? Vau!

Kiva tama kuvasarja.

Pikku, pikku eukon pikku, pikku tupa? Tunnetko Elsa Beskowin sadun?

Sari said...

M'man. Photari on kyllä sellainen ohjelma, että jos sen hallitsee täysin, voi tehdä miltei mitä vain. Meillä käytiin tuota kuvien oikaisua kevään aikana yhdellä tunnilla läpi, mutten enää muista kyllä kuin se tehdään... :-(

Kuvasarja on otettu Suomilomalta, ja kesäisin sitä saa nauttia niistä kauneimmista maisemista, siellä koti-Suomessa.

Sari said...

KooTeelle vielä. Mä muuten innostuin kokeilemaan muutamaa perustapaa korjata tuota kaltevuutta, mutta koska olen ottanut vähän alaviistosta, en saa sitä kohdilleen... Jos sulla on joku kikka vielä, niin otan mielelläni vastaan.

Kokeilin Image-Rotaten kautta ja sit googlettamalla löysin croppaus-toolin avulla tehtävän, nämä ei kummatkaan auta tähän ongelmaan. Onko ehkä joku muu työkalu, jota en nyt hoksaa... Joku perspektiivi-työkalu käytiin koulussa läpi, vaan en saa sitä mieleeni, enkä löytänyt kirjastakaan (hah, otin jopa kirjani esiin...).

Sari said...

Nyt mie sen hoksasin... Cropping toolilla sen sain sittenkin oikaistua, kun laitoin sen perspective-ruksin. Jes, mä muistin!