Thursday, June 18, 2009


- Marionettes -

11 comments:

KooTee said...

Hyvää juhannusta Sinulle!

Anonymous said...

Aivan ihania marionettinukkeja. Pidän teatterista, myös sen nukeista. Nuo eivät ole ihan lapsille, haluaisin tuollaisen kattoon, lohikäärmeen. Valmistan joskus teatterirekvisiittaa ja julisteita - levykansiakin.

Sari said...

Good posting its interesting blog i more like it a lot!

ninni said...

Oman taukoni jälkeen olen taas tutkailemassa blgistanissa, näen että on itselläsikin vähän taukoa. Ne ovat joskus oikein terveellisiä.

Hyvää loppukesää ja syksyn odotusta!

G-style said...

Hello ,
so nice of you that you visit my blog .
You have a nice blog too , beautiful pictures
you make !!
Have a nice sunday
greetings from Gea

KooTee said...

Mihin olet kadonnut????

Sari said...

Hei KooTee. Kärsin armottomasta motivaation puutteesta päivittää tätä blogia, ja tämä kun olisi se helpoin päivitettävä. Kuvia vain lisäillä. Koetan parantaa tapani :-)

Hei Marjaisa ja kiitos kommentista. En ole tajunnut edes käydä täällä katsomassa kommentteja, anteeksi siis näin myöhäinen vastaus. Marionettinuket ovat kauniita ja nämä etenkin kiehtoivat.

Hi Sari and thank you!

Ninni, mulla on tätä taukoa ollut joo, aika pitkään. Katsotaan, jos innostuisin taas.

Hi Gea. This is only one of my many blogs and the one I mostly update is pinkpionies.blogspot.com, this one is in bad shape right now. I don't really come here so often. But I try to in the future.

KooTee, olen minä täällä, mutta armottoman laiska tämän blogin suhteen. Niinkuin olet ehkä huomannut ;-) Katsotaan, josko saisin revitty' itsestäni sen verran, että jotain kuvaa taas tänne saisin, edes välillä.

Anonymous said...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.

Anonymous said...

Itsekään en ole päivitellyt sivujani pitkään aikaan. Täälläkin on hiljaista. No joskus on muuta. Toivon että vielä palaat blogistaniaan hienoine nukkeinesi ym.

Signe said...

Wow, these puppets are amazing :)

slot makinalari said...

Greeat! Going to check your other photos. Really cool...