Tuesday, March 31, 2009


-The Golden Gate Bridge by night -

8 comments:

Vianna said...

Ooo, kaunista! Rakastan upeita sävyjä taivaalla ja just tuommosia herkkiä pilvimuodostelmia. Mahtavia kuvia.

Sari said...

Kiitos Heinähattu kommentistasi. Kiva nähdä aina uusia kommentoijia täällä, etenkin kun olen ollut ihan mahdottoman huono tätä blogia päivittämään... :-( Mutta koetan parantaa tapani... ;-)

ninni said...

Näissä on kyllä upeat sävyt. Juuri oikealla hetkellä kuvattu hämärän ollessa parhaimmillaan ja taivaan komeimmillaan.

Jutta said...

Upeita kuvia, aivan mahtavat sävyt. Tuo alempi puhuttelee minua vielä enemmän, varmaan tuo sommittelu, pilvien liike ja tyhjä tila tekevät sen.

KooTee said...

On hurjan värinen taivas, komea!
Hienoja kuvia taas komeista silloista.
Juu laiskasti olet päivitellyt =D

Sari said...

Moi Ninni. Illan hämyssä täällä seisoskeltiin ja oli niin pirun kylymä, että!

Kiitos Jutta, itse en osaa sanoa, kummasta kuvasta pidän enemmän. Huomaan aina suosivani pystykuvia, mutta kyllä tässä tuo vaakakuvakin on ihan kiva.

Moi KooTee. Ja kiva, kun jaksat täällä vielä käydä kurkkaamassa, samat sanat teille kaikille. Minua vaivaa blogilaiskuus. Kevät tekee tuloaan ja sun sata muuta juttua mielessä ja touhun alla. Mutta koetan päivitellä tätäkin blogia.

Mari said...

Hauska, miten näihinkin kuviin olet saanut romanttista herkkyyttä sillan massiivisista muodoista huolimatta. Edellä lienee jo kaikki ajatukset sanottu, yhdyn niihin. Ja siitä blogilaiskuudesta... Aikansa kutakin. Kyllä se blogivimmakin vielä iskee.

Sari said...

Hei Mari ja nyt vasta hoksasin tän kommenttisi. Olen ihan mahdoton... Joo, koetan piristyä tän blogini suhteen, vaikka meinaa olla välillä takkuamista. Liian monta blogia on varmaan yksi syy...