Thursday, December 11, 2008

- Fall leaves lined up -

7 comments:

KooTee said...

Lisää phtotoshoppailua.
Mikä sinua herkistelee ;) ?

Sari said...

Jaa, en tiiä tuota. Olisiko se tuo Suomi-kaiho taas... ?

M'man said...

Kaunista herkistelya :)

ps. Hassusti minullakin iskee aina Suomikaiho tahan aikaan vuodesta... :( Ymmarran siis fiilistelyn, toivottavasti saat juhlien aikaan talon tayteen ihmisia ja/tai paljon hyvaa fiilista, jottei kaipuu tunnu liian kipeana. Tai ehka paaset Suomeen asti kaymaan jouluksi.

Itse muuten en koskaan kayta KOTI-IKAVA sanaa... Kotini on taalla missa sydamenikin, silti Suomi ikava iskee. :( Tuo kayttamasi sana Suomi kaiho sopii hyvin ja nappiin tunteeseen.

Rutistuksia Suomi kaihoon siis!

Sari said...

M'man, mulla Suomi-kaiho on pahimmillaan joulun aikaan ja on taas aika pahana... Emme pääse Suomeen jouluksi, sillä miehellä on niin lyhyt loma, ettei kannata lähteä, kun aikaerosta toipumiseenkin menee aina muutama päivä.

Isovanhemmat meitä sinne kovasti odottivat ja jotain puhetta asiasta jo kesällä oli, mutta ei, Suomi-joulua ei nyt tullut. Matkaamme muualle, täällä suunnalla, vaan ei se silti voita joulua lumisissa maisemissa, lähimpien sukulaisten kanssa.

Isäni olikin sanonut, että tänä vuonna ei tule joulua, kun ei tyttö (olen ainut lapsi) tule kotiin perheensä kanssa.

M'man said...

Sari, niin tuttuja ajatuksia ja asioita.

Lampoiset ajatukset sinne suuntaasi. :)

ninni said...

Ensimmäistä kertaa 10 vuoteen me EMME mene Suomeen jouluksi ja olen ihan onnessani kun ei tarvi matkustaa siinä ruuhkassa, kaikkien talvikamojen ja lahjojen kanssa.

Yleensä vielä takaisin tullessa on vielä enemmän kamaa - kiitos kiltin joulupukin - joten osa laitetaan usein postilla tulemaan.

Tänä jouluna saan vanhempani ja siskoni tänne, suomalaisen joulukinkun kera, joten tunnelma taattu, eikä tarvi stressata lentokentillä. Yes!

Sari said...

M'man kiitos sinulle, kyllä tämä tästä.... ja lämpimät ajatukset myös sinulle samoissa merkeissä, kun varmasti vähän samoja ajatuksia läpi käymme...

Ninni, niin joo, on siinä tietty tuokin puolensa. Matkustamisen "riemu" jouluruuhkassa ja ne lahjaröykkiöt ja niiden roudaus takas kotiin. Mutta teillä on ihanaa tiedossa, kun saatte vieraita Suomesta. Ja onneksi välimatkakin on sen verran lyhyempi, että vieraiden on helpompi tulla.

Tänne matkustamiseen menee noin vuorokausi ja lippujen hinnat on suht kalliit näin talvellakin, se jo karsii tulijoita aika tavalla... :-( Ja se oli yksi syy, miksi emme menneet jouluksi Suomeen. Kyllä 3000 taalaa vajaasta kahdesta viikosta on vähän liikaa meidän budjetille...